Den tid på måneden

En periode, hvor det føles som om depressionen viser sit grimme ansigt men jeg ved det ikke er sandt. Jeg tror at det er hormoner, fordi det er tid til udrensning.

Jeg har altid hadet den her tid på måneden men igår forstod jeg hvorfor det er så hård en tid for mig 😍

Jeg anerkender ikke mig selv som kvinde! 😱 ja bevares jeg har til gården og gaden og der er vist ingen tvivl om at jeg er kvinde men jeg owner det ikke! Jeg har været udsat for overgreb og hele mit liv har jeg mærket at jeg kun var god nok hvis jeg spredte ben 🙈

Jeg elsker ikke mig selv, så jeg tror heller ikke på at andre kan elske mig. Der rumstere altid en tanke bagerst i mit hovedet:

..o0( Det er bare et spørgsmål om tid før at han finder ud af at græsset er grønnere et andet sted! Jeg er bare tidsfordriv)0o..

Så når jeg har mit lort så kan jeg ikke få anerkendelse.

Altså er det en periode hvor jeg dykker totalt i humør, fordi sandheden viser sit grimme ansigt, i den her begrænsende overbevisning.


Redskaber

Som jeg så blev præsenteret for igår: Det er udrensning!

AHA, så en anden måde at se det på er, at jeg takket være denne cyklus, har mulighed for at give slip på alle de dårligdomme i kroppen. Alle de begrænsende overbevisninger. Alle de anspændtheder jeg har holdt fast i med næb og klør i den her periode, kan jeg få lov at give slip på og sige farvel og tak. Lad mig starte på en frisk!

Jeg er et mirakel, intet mindre! Og jeg er her på jorden for at hjælpe andre med at se det mirakel de er!

Et mantra er skabt og den her kommende udrensning/ den tid på måneden og forståelsen heraf, har allerede lettet den mørke sky, der skyggede for mit syn. Den konstante trykken i hovedet, letter ligeså langsomt og det føles som om jeg kan sprede mine vinger ud igen.

I am divine

I am a miracle

I am a woman

En nedtrykt kvinde, med en kat på brystet, der healer hende
Healing fra katten 🤲💫


Processen er sat igang

Og jeg mærker allerede hvordan glæden langsomt begynder at overskygge smerterne.
Takket være det skønne olieunivers jeg er en del af, har jeg også nogle blandinger klar som kan støtte mig i processen. Blandt andet Clarycalm og Forgive. Jeg har ALDRIG oplevet et produkt, der har kunne støtte mig i smerterne som Clarycalm kan. Ud fra mit lille skriv her, så tænker jeg at det giver mening hvorfor Forgive støtter processen også.

Sidder du selv med en udfordring og er du interesseret i hvordan olierne kan støtte dig, så skriv en besked, så vil jeg gøre mit allerbedste for at vejlede dig 🤲💫

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere