Dødsangst

Dagen startede men tom seng. Både ved siden af mig men også inde på mindstemandens værelse.

Uret bimlede som normalt kl. 6.15 men idag er alting anderledes. Frygten for Corona er pludselig kommet helt ind i hjemmet.

Mindstemanden blev indlagt igår med høj feber, indtrækninger under ribbenene og hurtig vejrtrækning. Corona-testen blev udført og behandlingen af mulig astmatisk bronkitis sat igang. Hver 3. Time skulle mindstemanden sidde med maske på og det er bare gået så fint, problemet er bare at der ikke er nogen bedring og jeg antager at manden min, ikke har mere strøm på telefonen, for jeg kan ikke komme i kontakt med ham.

Så nu sidder jeg her, med alle mine talenter og lad mig bare sige, at det er pænt svært at holde fokus på andet end angsten. Jeg er SÅ bange for at det pludselig går den forkerte vej og at vi så skal igennem endnu et dødsfald i familien. Jeg kan nærmest ikke være i det.

Samtidig skal jeg bevare roen for de 2 store drenge, efter en hård tur med masker på, fordi vi skulle ind og corona testes for en sikkerhedsskyld, da vi alle hoster og er lidt snottede. De klarede det heldigvis rigtig godt og frokosten blev til en tur på Burger King. Kostomlægning for mit vedkommende, er ikke lige det der står øverst på min prioritetsliste for idag.

Takket være en fantastisk person på Facebook arver vi band hero udstyr, som vi kan hygge os med, det næste stykke tid men det er så min søsters fortjeneste??? For hun har været så god at hente det til os senere ?? Jeg er SÅ taknemlig ??

band hero

Hvem er du taknemlig for?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere