Mine vinger

Mine vinger skal foldes ud, så jeg kan flyve. Verden skal se min magi og jeg skal finde mit life purpose. Det er NU livet skal leves.

Jeg sidder og kigger ud af vinduet, alt i mens musikken fylder mit rum. Det er onsdag. Dagen som plejer at være fyldt med angst og uro. Uroen sidder dog stadig i kroppen men i dag er det en anden uro. Idag er det glæden ved at have valgt mig selv til. Sætte mig selv først. Kræve min plads i verden.

Life Purpose camp

Jeg har tilmeldt mig et forløb på 8 uger, hvor jeg kan få et safespace, til at folde mine vinger ud og finde mit potentiale. I lang lang tid har jeg haft fokus på alt det jeg ikke kan og den store hammer er nærmest vokset sammen med min hånd, fordi jeg konstant har dunket mig selv i hovedet med ikke at være god nok men nu er det slut. Jeg ER god til noget og det vil jeg nu bruge min energi på. Jeg vil rykke mit fokus til de gode ting.

Hvor er angsten?

Jeg havde masser af tilbageholdenhed, frygt og en knude i maven, da jeg tilmeldte mig kurset men som når solens stråler bryder gennem den tunge sky, sådan løste knuden helt sig selv, da jeg havde trykket “tilmeld”.

Følelsen af at gøre noget for mig selv, er sindssygt livsbekræftende. ..o0( YES!!!! Nu kører bussen!!! Nu skal jeg fanme vise verden hvem jeg er)0o.. jeg føler helt ind i min rygrad, at det her er vejen frem for mig og pludselig flyder hovedet over af ideer, som har været gemt væk, fordi jeg jo ikke er god nok til at føre det ud i livet. Men det bliver jeg nu!

Jeg håber at du stadig vil være med på min rejse og måske endda finde måder til hvordan du kan folde dine egne vinger helt ud. Jeg vil i hvertfald sende en solstråle din vej, med masser af positivt fokus og varme. Du er bare helt fantastisk ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere