Mundbind

Luften er klam og kølig. Himlen er overskyet og summen fra morgentrafikken breder sig. Perronen bliver langsomt mere og mere fyldt. Flere og flere dukker op med mundbind eller gør sig klar, med mundbind, for at tage toget.

fuck fuck fuck. I højtalerne brager det frem at sundhedsmyndighederne anbefaler at man bruger mundbind i forbindelse med offentlig transport, og her står jeg UDEN mundbind!

Egentlig havde jeg forventet at jeg ville få et fullblown angstanfald men der sker ikke rigtig noget. Jeg følger de anbefalinger der ellers er og så holder jeg øje med hvornår jeg skal af og kroppen er helt rolig.

Telefonen ringer og jeg bliver spurgt om jeg vil samles op et sted. “ØH JA TAK!!! Fedt med fedt på.

Dybt taknemlig og bare pisse stolt, ankommer vi til min lillesøsters fødselsdag og kan fejre hende, liiiige som hun har fortjent, med flodheste og det hele ??

Af hele mit hjerte TAK!

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere