Rank ryg og rygsækken fuld af redskaber

Klokken er 9.33. Jeg sidder ved mit skrivebord alt imens jeg lytter til, hvordan vinden trænger igennem den ikke så tætte altandør og laver den fineste lille insisterende lyd, der svinger i styrke. Mit blik falder på grantræet der stadig har sin plads på altanen selvom julen for længst er taget ned herhjemme… Gran er vinterpynt, er mit argument. Så kan den kunstige granranke nemlig hænge lidt længere tid rundt om døren men selv jeg synes det er ved at være tid til at få den væk nu.

Vindens tuden stemmer ret godt i, med den følelse jeg har på mine skuldre ligenu.

Når følelserne føles så tunge så træder mine automatiske mønstre rigtig i karakter. Kaffekoppen med sidevogn i form af en 33cl Faxe free flaske og en slikkepind. Altsammen tryghed og fastholdelse i min angst og lave selvværd.

– kaffen: fordi jeg skal hente alle drengene senere, så jeg skal være frisk og klar til at bestige det bjerg.

– Faxe kondien: så længe jeg holder fast i den, så kan jeg ikke tabe mig og derved holder jeg fast i at jeg ikke er god nok.

– slikkepinden: trøst, for det er jo så synd for mig.

Puh ha hvor får jeg det dårligt. Jeg får det fysisk dårligt af at læse det jeg selv skriver. Hvad fa…n har jeg gang i!?

Jeg har lige hørt min movement Challenge nr. 11 og her taler hun om, at se på hvad jeg synes er hyggeligt og fylde livet med ting jeg synes er lækre og som understøtter den person jeg gerne vil være.

Wow, det er jo rigtigt! Jeg vælger hvad jeg vil spise og jeg vælger hvor mit fokus skal være. Den slikkepind hjælper jo ikke på noget overhovedet.

Jeg må få lavet en liste og så sørge for at have nogle af de ting hjemme så jeg kan vælge det i stedet for og så få fokus på det hyggelige i det i stedet for at please min angst og min lave selvtillid.

Shit endnu en rutsjetur men det fede er altså at lande på toppen og ende med at få en god dag trods alt. Jeg har jo alle mine redskaber og det er så fantastisk en følelse, når jeg kan mærke at redskaberne virker.

Må vindens styrke, hjælpe dig frem på din vej idag.

Sikke en følelse der er i det billede. Gå på opdagelse og find styrken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere