Min plads i verden

Jeg har ikke haft en plads på arbejdsmarkedet i rigtig lang tid. De små perioder der har været, har bekræftet min angst. Igennem metakognitiv terapi har jeg fundet ud af at

min triggertanke er:
“jeg er ikke god nok”

Derfor bliver min angst “trigget” hver gang jeg skal søge et job. Eller hvis jeg har et arbejde, så er jeg virkelig “overachiever” så jeg kan få et klap på skulderen eller “godt klaret” efterfulgt af høj håndkontakt. (<– high five). Konstant higen efter accept af hvad jeg kan, for så er jeg jo god nok.

Med min nye indsigt, i hvorfor jeg gør som jeg gør, tog jeg derfor en beslutning. Nu skulle det være nok. Jeg vil lave noget som gør mig glad og som kan hjælpe andre. Derfor lavede jeg min blog. Men en ting er, at skrive om min hverdag og hvordan min rutsjetur lige ser ud den dag, en anden ting er hvordan jeg kommer ud til de mennesker i Danmark som jeg vil hjælpe.

Idag har jeg derfor rakt hænderne ud til nogen, som kan formidle min historie og så må vi se hvad fremtiden bringer. En ting er sikkert! Der er en vej gennem angsten og jeg gør alt hvad jeg kan, for at gå forrest og lyse på den vej. Så jeg håber at du vil hjælpe med at sprede budskabet. Sammen er vi stærkest, også selvom det er hver for sig.

Regnen har pisket ned af ruderne idag, så med et ønske om at sætte fokus på det positive, så ser jeg det som en rensning af luften, inden solen giver os mere varme og energi.

– Complicated mind
Mor og blogger med angst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere