Når healing føles rigtigt

(Indeholder affiliate links) Formiddagen er gået med at være rastløs og passiv, fordi hovedet har fået lov at regere. Hvorfor skal hovedet og egoet have lov at fylde så meget, når nu healing føles så rigtigt?

Jeg blev i hvertfald godt irriteret!! Det er tanker, som har styret mig hele mit liv og jeg er ved at være træt af det!!

Det her er MIN TID til at skinne!

Vi lever i en tid hvor der er nok til alle og derfor er der også plads til lille mig i denne skønne skønne verden.

Det er mit nye yndlingsord: ABUNDANCE

Måske fordi jeg føler mig så hjemme i det ord: abundance! Overflod! Nok til alle!

Jeg har altid fået at vide at jeg fylder meget. Jeg føler voldsomt, ligemeget om det er glæde eller sorg og det kan være svært for folk at rumme. Men her hvor jeg befinder mig lige nu, er der plads! Plads til at mærke mig og alt omkring mig, på godt og ondt. Her må jeg godt fylde. Her er det faktisk okay at fylde! For når jeg healer, så er det den evne der gør mig til en fantastisk healer.

Det er den evne, der også hjælper og støtter folk bagefter. Hvilket også er grunden til at jeg tilbyder at sparre med dig i ugen efter en healing, fordi der kan sættes nogle voldsomme ting i gang som du kan have brug for hjælp til at snakke om. Her er du tryg!

Enagi

En tryghed som du også kan få hjem til dig selv og arbejde med.

ENAGI er navnet.(affiliate) Krystallen der støtter dig i din proces.

Jeg kan ikke sige så meget andet end at, det er her du skal kigge, hvis du vil gå ind i, at støtte en healing i dig, når vi ikke arbejder sammen.

dōTERRA

dōTERRA olier, der støtter mig.
dōTERRA olier

Og nu når jeg har gang i produkter, der kan støtte din proces, selvudvikling og udrensning, så bliver jeg nødt til at snakke om dōTERRA også.

Essentielle olier, der bare kan rykke på frekvenser, til den helt store guldmedalje. Jeg er SÅ forelsket. I et tidligere indlæg, har du kunne læse om, hvordan olierne har hjulpet min ældste søn af med 2 fodvorter.

Det er simpelthen mindblowing for mig, at en olieblanding har hjulpet SÅ meget på det. En bekendt har fået en prøve på olieblandingen, fordi hendes datter også kæmper med en fodvorte. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan det kommer til at forløbe og jeg skal selvfølgelig nok følge op på det med et indlæg herinde.

Jeg skal selv til at arbejde med olierne i forhold til min kontakteksem og jeg er sikker på at det bliver noget af en rejse.

Næste investering er et børnesæt til ældstemanden. Han er jo også blevet noget imponeret over, hvad olierne kan. Ikke mindst på grund af fodvorterne men også hvordan de har støttet ham i at overkomme sin angst, når han puttes om aftenen.

Hvis du nu har kigget lidt på produkterne og tænker: jaaa… meen… så skal du lige vide at du kan spare 25% ved at skrive dig op som kunde.(affiliate) Her er ingen binding men til gengæld skal du nok lige kigge på pointsystemet de kører med. Elsker du rewards ligeså meget som mig?

Skriv skriv skriv hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.

Igen: Her er du tryg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere