Overskud?

Luft i hovedet! Overskud? Det virker mærkeligt. Jeg føler ikke rigtig noget . I hvertfald ikke det der sorte hul, der plejer at fylde mit psykiske rum. Der er luft og lyst.

Det er utrolig uvant og ikke særlig trygt. Jeg har vist mere energi end jeg plejer, så måske det virker spm det skal. Det positive syn på medicinen: “at det er en støtte til, det i forvejen gode arbejde jeg er igang med, med meta kognitiv terapi.” Den prøver jeg at holde fast i. Jeg tager en dag af gangen.

Klokken skriver 13.34. Vi sidder alle i sofaen og ser film. På nær mindstemanden der går rundt om bordet, på sine usikre ben i mens han synger en prutte/boblesang der helt perfekt passer til hans leg.

Når mindstemanden leger køkken OG ser film.

Når jeg prøver at mærke efter, hvad der sker i kroppen, så får jeg kvalme. Højst besynderligt, så det stopper jeg ret hurtigt med igen.

Måske skal jeg gøre brug af de redskaber jeg har og lade det være. Det gør jeg. Fokus! Fokus på det jeg laver lige nu. Se film med familien og nyde det overskud, der føles at være i hovedet lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere