fbpx

Når frygten er virkelig

Klokken er 20.45 en besked tikker ind på kbh forældre. Brev for de mindstes institution omkring opdatering og guidelines ved rejser i risiko områder.

Jeg kigger listen igennem igen. Den ligner den samme jeg så, da jeg opdaterede mig selv tidligere, på symptomer. Men hov vent! Østrig stod ikke på sidst! Jeg kigger hvornår listen er opdateret. 18.45. Pis pis pis Østrig, var det ikke Østrig jeg hørte blev nævnt da jeg overhørte en samtale til arrangementet tidligere idag? Fuck hvad gør jeg? Skal jeg skrive til dem? Skal jeg lade det være og risikere at de ikke tager forholdsregler. Ej selvfølgelig skriver jeg til dem. Jeg er jo en fornuftig voksen. Men hvad så nu? Skal jeg kontakte lægen imorgen? Hvad med mine børn? Okay ro på. Frygten er okay men angsten skal ikke overtage. Jeg tager mine forholdsregler og så lader jeg det være. Eller jeg øver i hvertfald.

close

ØNSKER DU AT VÆRE MED I KONKURRENCEN?

Du kan vinde en fjernhealing eller en englekortlæsning

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE DE SENESTE BLOG INDLÆG!

OG HVIS DU FØLGER MED PÅ FACEBOOK, SÅ ER DER LÆKRE KONKURRENCER OG ANDRE MAGISKE EVENTS.


Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere