Tomt, med tomt på

Følelsen af et helt tomt følelsesrum. Ingen glæde, ingen tårer, bare tomt stift blik ud i luften. Kroppen føles utrolig tung og tanken er egentlig ret skræmmende men jeg kan ikke mærke den følelse, der sku gå med den tanke. Jeg har egentlig også lidt kvalme og føler mig noget rundtosset, så strikkepindene bevæger sig ikke synderligt hurtigt.

Bukser “in the making” men tom indeni.

Det er dag 1 på medicin. Pillerne var blevet hentet igår, så de var klar til når lægen ringede og sagde go!

klokken er kun lidt over 9. Drengene ser Randers regnskov live, på computeren i stuen, i mens jeg selv sidder og øver håndskrift på et nyt ark. En svag summen irritere mig, indtil det går op for mig at min telefon, i lommen, er på lydløs. .o0( nåh det er sikkert bare min mor eller min søster)0o. Jeg tager telefonen frem og i det samme, snøre min hals sig sammen og i et kort øjeblik føles det som om mit hjerte stopper. Det er lægen! Jeg svarer telefonen, helt afslappet som om jeg jo slet ikke er påvirket af at lægen ringer. Han snakker om prøverne fra igår og alt så fint ud. Super! Jeg er sund og rask, bortset fra mit hoved, der er gået i stykker og ikke kan fikses, af mig selv. Lægen siger go!

Pillen er taget og nu sidder jeg her. Med mit strikketøj i skødet og en kvalme, der kan slå benene væk under en gravid med morgenkvalme. Jeg er træt, øm og jeg fryser. Jeg fryser så meget, at min næse er kold sammen med mine fingre men ikke resten af kroppen. Nåh men fedt, så ved jeg da hvad næste hobby projekt er. En grisetryne der kan varme min næse og et par valkede luffer med touchvenligt område. Jeg skal jo kunne skrive på telefonen, selvom jeg fryser!

Din hjælp!

Så hvis du kender til en gratis opskrift på valkede luffer, med touchvenligt område, så skal du ikke holde dig tilbage med at skrive. På forhånd, tusind tak.    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere