Uden mundbind på Nørrebro

Det værste sted jeg kan færdes i forhold til min angst.

Dagen starter med en gåtur ned til metroen. Jeg er lidt omtåget men har det egentlig fint nok. Jo tættere jeg kommer på metroen, jo mere føler jeg at folk sender mig onde blikke.

Jeg har nemlig ikke mundbind på!

Uroen breder sig i kroppen og jeg går ind i metroen. Jeg tager mod til mig og kigger rundt. Sikke en masse flotte mundbind folk har på. .o0(hvorfor kan jeg ikke bare være normal?)0o..
På næste station stiger kontrolløren ind og så stikker det hele af for mig. .o0( nu bliver jeg smidt ud af toget! Hvad skal jeg sige hvis han siger jeg skal have mundbind på? Får jeg en bøde?)0o.. kontrolløren kommer hen, bipper mit kort og går videre.

Pyh ha

Og så kommer tårerne. Jeg beslutter mig for ikke at holde dem tilbage, for folk må gerne se at jeg har det svært. For det er det for mig lige nu. Jeg skammer mig over, at jeg ikke kan have mundbind på. Oveni det så er min frygt også at jeg skulle være årsag til at smitte nogen uden jeg var klar over det.

Næste stop

Nåh! Næste stop skal jeg af og afsted for at finde bussen. Igen opstår samme dilemma men ingen siger eller gør noget og jeg finder en plads som en forskræmt mus der løber langs panelerne.

Jeg sidder og holder om min taske som om jeg skal være klar til action hvis nogen prøver at stjæle den. Alt imens jeg kigger ud af vinduet og lytter efter om nogen taler om mig.

NU går det op for mig at jeg jo har rygsækken fuld af redskaber fra metakognitiv terapi.

.o0( hvad var det nu jeg sku gøre? Jo, flytte fokus! Hvad er jeg igang med? Jeg er på vej til møde. Tjek! Jeg må gerne være her også selvom jeg ikke er som alle andre.)0o..
I det sekund forvandles uroen til ro, tunnelsynet forsvinder og jeg kan igen se hvor smukt solen skinner ??

Vel ankommet til Nørrebro, selvfølgelig i alt for god tid, er der lige tid til en kop kornkaffe og ro med mine nye kort ??

Hvis din interesse for disse smukke kort er blevet vakt så hop ind på Facebook, hvor jeg eksklusivt idag, onsdag d. 4nov, gratis, trækker kort.

En kop kornkaffe og nogle lækre energikort.

En kommentar

  • Christina

    Hvor er du sej. Jeg kan ikke fordrage de der mundbind – det er som om hjernen holder op med at virke, og kun overvejer om det virkelig er nødvendigt at trække vejret. Jeg har faktisk ikke væet i byen siden de nye regler blev sat i værk – er spændt på hvor længe jeg kan finde løsninger, så jeg slipper…
    Vi ses på fb ;o)
    Kh.
    Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere