Den længe ventede dag

Hjemmedag!!!

Mit gamle mønster, når jeg havde en hjemmedag var at sidde, i MIT hjørne og binge en serie mens jeg nørklede. Hvad man nok kan kategorisere som en sofakartoffel. Kaffe og Faxe free inde for rækkevidde og så ellers bare hygge.

Eller nu har jeg så fundet ud af at det var en strategi for at være i angsten, for i mit hjørne var jeg tryg. Sådan en lille smule Sheldon agtig. Perfekt afstand fra vinduet og med direkte udsyn til hoveddøren. Ren tryghed.

Så det sidste jeg sagde til min mand inden jeg gik ud af døren var: jeg vil gerne have ryddet op idag! Bum så kan jeg ikke undgå det. Jeg kan ikke bare liste mig ind af døren og glide over i mine gamle vaner for nu skal der altså ske noget. Jeg har sagt det højt til universet!

Jeg når da også kun lige ind af døren inden min mand spørger hvad er det så du vil have ordnet. Yeay han er med på ideen. Jeg elsker ham SÅ meget.

Starten på dette indlæg blev faktisk skrevet på vej op af trappen .o0( vi bor på 4. Sal så jeg kan nå at skrive en del)0o.. og det var her at det gik op for mig at jeg skal have ryddet mit hjørne! Min trygge krog skal væk! Nu skal jeg have luft og jeg er helt høj over beslutningen.

Nu hvor jeg har fortalt om mit hjørne så kan jeg fortælle at resten af huset også er sådan lidt hygge agtig eller andre vil måske sige overfyldt på randen til hoarding og nu hvor jeg kigger efter kan jeg faktisk godt se det. Jeg skal have givet slip på en masse fysiske ting for at gøre plads til mig, for det er mig der tæller nu og ikke hvor mange ting jeg har. Boom mindblowing! Tænk at jeg sku sige at JEG er vigtig som person uden at skulle præstere noget. Jeg er så stolt.

Nu vil jeg vende op og ned på vores lejlighed.

Vi skrives ved senere

Det omtalte tryghedshjørne. fyldt med en masse rod ganske som mit hovedet var, når jeg sad der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere