Jeg hader aprilsvittigheder!

Aprilsvittigheder trigger mig SÅ meget. Jeg skal være opmærksom hele dagen, for at vurdere om folk lyver eller fortæller sandheden. Kan jeg ikke lure det, så bliver der grinet af mig og så er jeg tilbage i, ikke at være god nok.

Jeg tænker at køre nogle redskaber i stilling. Normalt plejer jeg at undgå al kontakt d. 1. April, for så kan jeg slappe af. Men nu kan jeg jo gøre noget andet.

jeg har indtil videre set forskellige opslag på Facebook, som helt klart var aprilsvittigheder, så det har jeg grint af men ikke sådan med hjertet vel. Sjovere er det altså hellere ikke.

Det er tid til at jeg gerne må være god nok. Jeg behøver ikke at være perfekt. Jeg skal bare være mig og dem der griner af mig, de må gerne grine, de skal bare ikke have mit fokus.

Fokus

Jeg vil hellere have fokus på dig. Dig der læser med. Dig der håber at finde en vej ud af angsten og finde dit liv igen. Dig der har brug for at følge en stemme ud af mørket. Giv lyd! Så jeg kan finde din gyldne tråd og løsne knuderne sammen med dig.

Når vi er sammen men hver for sig, har vi brug for et symbol på sammenhold. Mit symbol er en Aprilsvittigeder trigger mig SÅ meget. Jeg skal være opmærksom hele dagen, for at vurdere om folk lyver eller fortæller sandheden. Kan jeg ikke lurer det, så bliver der grinet af mig og så er jeg tilbage i, ikke at være god nok.Mit symbol er en mumikop med et billede af to mumier der krammer.
En krammer. Sammen men hver for sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere