Omgivet af lækkerhed

Fokus idag: Lækkerhed! Solen skinner og varmen kærtegner mine kinder. Ældstemanden går ved siden af mig, spændt og glad over at skulle hjem til sin faster, for første gang efter Corona kom til Danmark. Solens stråler varmer hurtigt vores kroppe op og jakker bliver overflødige.

En hurtig kropsskanning og jeg bemærker at jeg er glad. Min søn og jeg begynder at gå og skubbe til hinanden for sjov. Det er bare sådan en hyggelig måde at pjatte på. Igen mærker jeg glæde i kroppen. Uuhh mere lækkerhed!

Efter vi har sagt farvel mærker jeg, hvor hårdt det er at aflevere ham men samtidig også glæde fordi han er så glad ved det. I et splitsekund tager jeg mig selv i at smile. At være glad over at være ude!!!! ..o0( What??? Er det virkelig muligt??? Hvad pokker er forskellen??? Hvor er det bare en fed følelse!! Så fedt ikke at være bange og fuld af opmærksomhed hele tiden. Jeg kan slappe af. Wow)0o…

Da jeg kommer hjem, ligger spørgsmålet i baghovedet. Spørgsmålet om, hvordan det kan være at jeg kan være glad udenfor? Er det så simpelt? Jeg mangler et signalstof i hjernen som jeg nu får gennem medicinen og derfor vender det nu? Er det fordi jeg er i gang med det her life purpose kursus, som hjælper mig med til at flytte fokus og giver mig noget at tage mig til?

Ligegyldigt hvad så er jeg dybt taknemmelig for, at jeg er glad, fuld af ideer og omgivet af lækkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere