Gode ideer til at være kreativ

Jeg ELSKER at være kreativ. Bruger det meste af min tid på at strikke og hækle. Jeg har 3 dejlige drenge, som er glade modtagere af diverse bamser osv. Se her! Jeg er teststrikker/hækler og jeg elsker at fremstille ting der bliver brugt. Lige nu er der et par bukser på pinden til mindstemanden, der passer til den cardigan jeg lige har teststrikket. Jeg elsker det.

Mindstemanden med hjemmestrik på.
Hjemmestrikket bluse til mindstemanden

Jeg har også en bullet journal, jeg bruger tid på men den er sat lidt på hold, efter bloggen har overtaget alle mine skriv om tanker.

Hvor handler jeg?

Her kommer nogle links til de hjemmesider som jeg bruger. Det kan være til strikke og hækleprojekts eller bulletjournal, til mine bekymringstanker. Har du nogle tips til, hvad der hjælper dig til at holde fokus på nuet og lader tankerne være, så må du endelig skrive.

Herunder følger nogle reklamelinks

 • Rito
  • En side med en masse fantastiske ting til at være kreativ. Jeg køber garn og tilbehør her.
 • 5D diamond painting
  • En utrolig afslappende hobby efter min mening. Hos 5D diamond painting kan du blandt andet få lavet dem med dit eget motiv. Jeg er totalt forelsket.
 • cchobby
  • Her kan du handle alt til den kreative. Jeg bruger deres DIY kits. Her køber jeg også stickers til min bullet journal.
 • Hobbygarn
  • Det giver nok sig selv men her er der gode tilbud på uldgarn som jeg bruger til at strikke uldfutter til drengene.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere