Reiki 2

Reiki 2?
Hvor blev Reiki 1 af?

Ja jeg havde egentlig ikke tænkt at den her rejse skulle ind på bloggen her, for det er jo nærmest som nat og dag men alligevel så giver det bare rigtig god mening.

Bloggen handler om, hvad der har hjulpet mig i forhold til angstens jerngreb.

Angsten har ikke sluppet mig helt men hold nu op hvor er det blevet nemmere at komme ud af døren og olierne… ååhhh olierne, de gør bare det hele meget meget nemmere.

Det første sæt jeg bestilte ?

Hvem havde troet, at DōTERRA’s fantastiske verden af olier, skulle være vejen frem for mig ? men jeg elsker det og hader det på samme tid. For ligeså lækker en olie kan være, lige så voldsom en proces sætter den gang i. Men jeg har lært at det er okay at være sur og gal og bare ikke gide andet end at sidde og spille hele dagen og det er okay.

Nåh men tilbage til Reiki. Idag lærer jeg psykisk Reiki og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes at det er en pisse hård dag. Der ligger en masse dårlig energi begravet som der rives op i og renses ud. Det begynder at gå op for mig hvorfor jeg har været syg nærmest hele mit liv og i takt med at jeg finde ind til mine kerneværdier, bliver jeg hårdt ramt af hvor meget jeg har pakket mig selv væk og i så lang tid. Det er en kæmpe forløsning at kunne give slip på alle de ting der rasler af mig. Og det giver mulighed for at mit lys kan skinne igen ?

I’m falling apart

“Me: Hey God.
God: Hello…..
Me: I’m falling apart. Can you put me back together?
God: I would rather not.
Me: Why?
God: Because you aren’t a puzzle.
Me: What about all of the pieces of my life that are falling down onto the ground?
God: Let them stay there for a while. They fell off for a reason. Take some time and decide if you need any of those pieces back.
Me: You don’t understand! I’m breaking down!
God: No – you don’t understand. You are breaking through. What you are feeling are just growing pains. You are shedding the things and the people in your life that are holding you back. You aren’t falling apart. You are falling into place. Relax. Take some deep breaths and allow those things you don’t need anymore to fall off of you. Quit holding onto the pieces that don’t fit you anymore. Let them fall off. Let them go.
Me: Once I start doing that, what will be left of me?
God: Only the very best pieces of you.
Me: I’m scared of changing.
God: I keep telling you – YOU AREN’T CHANGING!! YOU ARE BECOMING!
Me: Becoming who?
God: Becoming who I created you to be! A person of light and love and charity and hope and courage and joy and mercy and grace and compassion. I made you for more than the shallow pieces you have decided to adorn yourself with that you cling to with such greed and fear. Let those things fall off of you. I love you! Don’t change! … Become! Become! Become who I made you to be. I’m going to keep telling you this until you remember it.
Me: There goes another piece.
God: Yep. Let it be.
Me: So … I’m not broken?
God: Of course Not! – but you are breaking like the dawn. It’s a new day. Become!!!”

Author: John Roedel
Book: “Hey God. Hey John.”

En tekst som virkelig giver mening for mig.

Rør teksten noget i dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere