Udtrapning!

Det er en stor og skræmmende verden at trappe ud af noget som jo virker fint men jeg vil bare ikke acceptere at jeg skal være på medicin resten af mit liv! Derfor har jeg valgt at starte på udtrapning.

Nu 4 dage inde i processen, har jeg endnu ikke oplevet nogle bivirkninger og det får mig til at tænke på om jeg overhoved har haft brug for medicinen?

jeg startede på medicin, fordi jeg skiftede læge og tanken var at jeg havde haft angst i så mange år og der har ikke været bedring, derfor gav det mening.

Et par dage inden lægesamtalen, er jeg dog afsluttet i forløb med metakognitiv terapi. Et forløb som har givet mig en masse redskaber som hjælper mig enormt godt.

MEN

Så autoritetstro, som jeg er, vælger jeg at følge lægens anvisning, fordi det logisk gav mening. 1 1/2 måned på medicin og bekymringstankerne begyndte at forsvinde. Men var det medicinens skyld eller MKT redskaberne, fordi de angsten simpelthen ikke fik fokus?

Jeg bliver i hvertfald ved med at bruge mine redskaber og når bekymringstankerne tager fart, gerne om aftenen når jeg er gået i seng, så forbinder jeg mig med en søjle af hvidt lys og fokusere på det. Sjovt nok kan jeg ikke huske så meget der efter, så tænker at det er fordi jeg falder i søvn.

Rygsæk fuld af redskaber

Altså min rygsæk af redskaber, er blevet udvidet med flere ting med mere spirituel karakter og det virker for mig. Jeg bruger også æteriske olier til at støtte min udvikling. Jeg tror på at frekvenserne i olierne, kan hjælpe med til at afbalancere frekvenserne i min krop og dermed skabe mere ro i mig. Derfor er jeg igang med udtrapning!

Jeg er gladere, mere fokuseret og minsandten også selvstændig. En beslutning jeg tog, fordi jeg vil være tro mod mig og mine evner. Hele mit liv har jeg fået at vide jeg er forkert, fylder for meget eller simpelthen bare ikke er god nok. FORDI jeg mærker de mennesker jeg er sammen med. FORDI jeg har oplevet utroligt mange ting i mine kun 39 år her på jorden og derfor kan relatere til rigtig meget. Så meget så folk mange gange ikke tror på at jeg kan have oplevet alt det. Men sådan er det nu en gang.

DET ER MIG!

Det er ikke fordi jeg er forkert! Det er fordi jeg har nogle evner som du måske ikke helt kan forstå og det er helt okay. JEG forstår det og jeg kan hjælpe mennesker, som har lyst til at lukke mig ind og lade mig hjælpe. DET er min vej. DET er min styrke ❤️ Og det skal medicin ikke lægge en dæmper på. Derfor er jeg gået igang med udtrapning!

Mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere