Artikel nr. 2

Artikel nr. 2 er udgivet. Denne gang i Angstavisen, udgivet af angstforeningen.

Det er så surrealistisk at se sit navn og billede på tryk. Tanken om at det nu er ude i verden og ikke bare i mine tanker, er utrolig angstprovokerende og dykker lige ned i mine triggertanker: hvad nu hvis det ikke er godt nok?

Heldigvis har jeg fået en masse gode redskaber i min rygsæk og det kombineret med medicin, har i mit tilfælde været den helt rigtige kombi.

Jeg kan godt blive fanget i følelsen af at være utilstrækkelig fordi jeg er på medicin. Dog har jeg fået lavet mere på de sidste 3 måneder end jeg har gjort nærmest hele mit liv.

Jeg har fundet ud af hvordan min dag kan være, hvis jeg lytter til min lyst frem for “burde” tankerne. Jeg har mærket en tydelig forskel på mit energiniveau, når jeg fokusere på ting jeg har lyst til, frem for når jeg er gået i baglås, fordi de skamfulde tanker tager over. En virkelig øjenåbner.

Jeg har kastet mig ud i den spirituelle verden og skal på Reiki healing kursus i weekenden og jeg GLÆDER mig. Er super nervøs men kan også bare mærke at det er det rigtige for mig. Straks begynder jeg at ville undskylde for, hvis nogen synes det er fjollet men jeg stopper her og lader mit lys skinne ligeså kraftigt det kan og så håber jeg at du kan mærke varmen fra mig.

The Sky is the Limit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere