Hjemme dag 6

Skemaet er hængt på tavlen og mellemstemanden kigger konstant på klokken. “Hvornår starter skolen mor?” En glæde spreder sig i min krop. Så havde angsten jo slet ikke ret! Jeg kan godt finde ud af at aktivere mine børn, på en sjov og lærerig måde. Yeah 1-0 til mig.

Jeg er jo super tryg i mit hjem, så angsten viser ikke altid sit grimme ansigt men under morgendagens kaffebrygning falder blikket, på parken, gennem vinduet. Åh, parken! Der er det grimme angst-ansigt. Jeg tør simpelthen ikke at tage mine børn udenfor og det bliver pakket rationelt ned med “vi hoster og snotter lidt og jeg vil ikke være tæt på andre mennesker”

Der er mange andre strategier, jeg har lagt mærke til, der også er blusset op igen. Min Faxe kondi free, jeg skal have i huset og chokolade. Ej men hvor bliver jeg flov over at læse det selv men nu ved jeg hvad jeg har at arbejde med og så kan jeg lade det være og fokusere på det jeg er igang med. Nemlig skole med børnene.

Jeg håber at du kan finde et fokus, så du kan lade bekymringerne om corona-virus eller andre presserende ting være.

Når den store og den mellemste har skoletid ved spisebordet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere