Når olierne virker

Da jeg gik på Reiki 1 opdagede jeg den skønne verden af essentielle olier. Jeg mærkede hvordan olierne hjalp min krop og mit sind. Og som med mange af de ting jeg gør i livet, så kaster jeg mig hovedkulds ud i det.
Samtidig fik jeg healing i abundance, for at få skabt et nyt syn på livet og det at være glad.

Derfor tilmeldte jeg mig også en workshop med olier til de 7 chakra. Og hold nu fast en rutsjetur jeg blev kastet ud på. Vi prøvede jo alle blandingerne den aften og det satte godt nok noget igang hos mig. Jeg var rundtosset og følte egentlig at jeg befandt mig helt alene, i en robåd midt, i en storm langt ude på havet. Det tog et par dage før at jeg “faldt ned” efter den omgang.

Så blev det tid til at Reiki 2 skulle gennemføres. Efter Reiki 1 var jeg totalt klar. Jeg elsker det at heale og jeg elsker hvordan det kan hjælpe mennesker. Men min glæde holdt knap så længe. Det blev en hård weekend med psykisk healing som satte en proces igang, som stadig rumstere lidt en gang i mellem.

Det føles lidt som om at jeg er ved at springe ud som den smukkeste blomst, for at afsløre det fantastiske lys der er inde i midten. Jeg er dog stadig uklar på hvad mit lys er og har derfor skubbet det lidt væk.

Har fokuseret på hvordan olierne kunne hjælpe på fysiske ting frem for de psykiske, for det er en hård proces at skulle igennem. Jeg er dog dybt taknemmelig for at have olierne, der kan støtte mig I processen og på den måde blive klogere på hvordan det også kan hjælpe andre som gerne vil heales af mig.

Men små skridt. Vi er stadig på det fysiske stadie og her begynder resultaterne langsomt at melde sin ankomst.

Resultater

  1. Min store søns fodvorter
    • Efter godt en måned efter at han startede med at bruge den roller jeg blandede til ham, er han nu “vortefri” om det er olierne kan jeg ikke gå ind og garantere men det er i hvertfald et af de midler vi har brugt i processen.
  2. Min mindste søns tænder
    • for 3 dage siden så jeg en opskrift på en roller til børn når der er tænder på vej. Vi har brugt den på kæbepartiet hver aften og diverse opvågninger der var før er stoppet efter vi begyndte at bruge olien. Er det oliernes skyld? Der kan også være mange andre forklaringer men olierne er det eneste vi har ændret på. Igen jeg kan ikke garantere dig at det virker men jeg ved hvor desperat jeg selv var over natteroderi og jeg er SÅ glad for at det er stoppet ??

Herefter har jeg fået blod på tanden! Hvad kan de ellers bruges til?

En nær ven bøvler med allergi/høfeber, så nu har jeg blandet en roller til ham ❤️? Jeg er SÅ spændt på at høre om resultatet.

En veninde har problemer med noget eksem og lægerne er nærmest i vildrede. Derfor spurgte jeg om hun ville prøve en blanding. Det kunne jo være, at vi lige fandt en måde at takle det på.

Blandinger jeg har lavet

Derfor spørger jeg nu:

Hvordan kan olierne hjælpe dig?

– The healing heart og karina

Hvis du gerne vil læse mere om denne fantastiske verden, kan du følge dette link. Og vælger du at gøre brug af det luksuriøse tilbud, om at blive kunde så følg instrukserne her: The Healing Heart of Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere