1. Dag i “åben Danmark”

1.dag hvor stilheden i lejligheden bliver brudt af en gennemtrængende boremaskine og en lift’s kontinuerlige motor, der kæmper for at hejse liften op til 4.sal. Vinduesudskiftningen er nået til nabo opgangen og 3 ugers varslingen er modtaget i postkassen. Meget snart kan vi slippe for den konstante sagte susen fra altandøren og det høje fuglekvidder fra de nyudklækkede små fugle, der har taget ejerskab over det grønne buskads nede i gården.

Humøret er i bund. Alle drengene er afleveret i institution for første gang i 5 uger. En anderledes hverdag skal tage form for børnene og omstillingen føles svær. Jeg gør mit bedste for at forberede dem og samtidig prøve at udtrykke min allerstørste taknemmelighed til personalet, imens afleveringen af drengene nu foregår i en døråbning. Farvelkrammet udebliver, fordi der er så mange nye ting der skal fortælles og vises. Heldigvis er det nok bare mest mig, der synes det er svært.

Resten af dagen er jeg “på hold” fordi mindstemanden stadig ikke er helt tryg ved situationen og jeg derfor skal være klar til at hente ham, skulle det være nødvendigt. Nu er det jo heldigvis ikke fordi jeg skal noget vigtigt men den følelse om at skulle være klar hvis telefonen ringer, gør ikke noget godt for min angst. Hovedpinen er allerede godt på vej og kæben er nærmest låst fast i et kampgreb, så tænderne i hvertfald ikke ryger nogen steder.

jeg venter samtidig også et opkald fra lægen omkring opstart af medicin. Det sætter også skub i det vilde hav af følelser jeg rummer ligenu. Jeg får næsten kvalme.

Fokus

Jeg har liggende i baghovedet at jeg skal flytte mit fokus men den insisterende banken i ejendommen, bliver hurtigt overført til den mentale hammer, jeg banker mig selv i hovedet med.

Jeg må gøre noget fysisk istedet for. På med noget musik, jeg kan skråle med på og så skal der ryddes op. Nu har jeg tiden. Det giver ro i hovedet at der er ryddet op i lejligheden.

Et stille ønske sender jeg din vej. Et ønske om at solen får gennemvarmet din krop og du derved kan mærke hvor godt livet er for dig. Jeg er med dig i solstrålen.

På vej til institutionen. Taskerne er pakket og klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere