Træt med træt på

Varmen har været ulidelig i nat og det har givet nogle opvågninger fra børnene, så da uret bimler kl 06.15, føles det som en brat opvågningen tilbage til hverdagen.

Hovedet er tunget og kroppen følger langsomt med. Morgenmaden bliver indtaget i samlet flok ved spisebordet, dog gør varmen det svært at spise, så der bliver efterladt en del. Samsø saften som ældstemanden har haft med hjem, blev prøvesmagt og alle elskede den.

Langsomt sniger hverdagen stress og jag sig ind på mig. Alle de ting jeg skal huske inden vi går ud af døren. Klokken presser mig endnu mere, selvom jeg syntes jeg var i god tid ?‍♀️
Heldigvis er jeg ikke alene om det og min mand og jeg, får styr på det hele og kommer ud af døren.

De mindste drenge bliver afleveret i institution uden bøvl og jeg kan langsomt traske hjem af. Luftens kølige brise køler min krop, alt i mens solens stråler bliver varmere og varmere for hvert sekund der går.

Angsten er ingen steder at mærke, kun træthed. Før i tiden var jeg på min anden kop kaffe nu men da jeg kan mærke hvordan jeg bare bliver handlingslammet og rastløs på samme tid, gav det mening at holde fast i at stoppe med at drikke kaffe. Det var en af anbefalingerne til Reiki kurserne og nu er det bare blevet ført videre til min hverdag.

Derfor går jeg jo ikke ud og laver en kop kaffe fordi jeg er træt.

Men hvad gør jeg så?

Tilfældigvis ..o0(hvis man tror på det)0o… poppede der et opslag op fra min lærer/mentor/person jeg ser op til, omkring den fantastiske opløftende følelse som olien, Wild orange, fra DōTERRA kan give. Så da jeg endelig fik samlet nogle kræfter (fordi jeg skulle tisse ?) fulgte jeg instruktionerne og blev nærmest helt glad i låget. Samtidig fik jeg et helt klart billede af hvad jeg skulle lave idag.

Derfor sidder jeg nu ved skrivebordet og hygger med min olier. Diffuseren kører selvfølgelig med blandt andet grapefruit og Air og jeg sidder og gennemgår de forskellige opskrifter, jeg skal lave når mine rollers en gang kommer.

Roen i mit hjerte og accepten af mig selv er slet ikke til at tage fejl af og den rejse jeg er på siden Reiki 1, er SÅ god for mig.

I den her weekend blev Reiki 2 afsluttet og puh ha sikke en omgang. Jeg havde egentlig ikke overvejer hvor meget jeg selv ville gå i proces og blev derfor ret overrasket men de indsigter, healing og olierne for den sags skyld, giver mig, er ubeskrivelige. Shit der er rykket på nogle ting altså. Hokus pokus, mig i fokus ? men det er måske også på tide efter, ja 38 år ❤️❤️??

har du haft dig selv i fokus idag?

certifikat Reiki 2

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere