Oppe-guide

På min selvudviklingsrejse kommer jeg rundt om mange ting. En af de seneste ting har været en Oppe-guide.

Oppe-guide

hvad i himlens navn er det? Tænker du nok. Nu skal du høre min oplevelse med det.

En sød kvinde havde lavet et opslag, hvor hun søgte prøvekaniner til at teste sine nylærte teorier. Noget tiltrak mig i opslaget og jeg fik sendt en besked afsted.

Et billede af den første besked jeg sendte til Katrine

EtDet første skridt

Et tidspunkt for videomøde sat op og jeg var spændt. ..o0( hvad mon hun kan som alle de andre jeg har snakket med ikke kunne? Kan det virkelig lade sig gøre at komme ud af denne negative spiral?)0o…

jeg var i hvertfald spændt og jo nærmere tiden kom, jo mere usikker blev jeg. MEN jeg havde sagt ja og det her var en gylden mulighed for at lære noget nyt.

Opkaldet kom og den sødeste og rareste kvinde toner frem på skærmen. Jeg var øjeblikkeligt tryg. Flowet i samtalen var let og roligt selvom der kom gamle traumer og negative ting på bordet. Jeg har stadig ikke helt forstået hvad der skete men på 45min havde denne fantastiske kvinde sat lys på situationer, jeg slet ikke var klar over, der kunne være roden til de her negative tanker.

En ting vi tog fat på var blandt andet, hvorfor jeg ikke bryder om at kigge på mig selv i spejlet. Og på et splitsekund fik Katrine gravet frem at det jo handler om da jeg var barn og altid græd foran spejlet. Der var der i hvertfald en der så min smerte men det betyder så også at spejle har fået en meget negativ plads hos mig. Og derfor kigger jeg mig kun i spejlet, når jeg er ked af det. En tilsyneladende helt automatisk reaktion på mange års smerte.
Jeg fik derfor en opgave! Jeg skulle danse foran spejlet til noget lækkert musik! Den åbenbaring gjorde mig helt høj. Jeg skal nok lige indrømme at jeg endnu ikke har danset foran spejlet men til gengæld SER jeg mig selv. Jeg ser hvor GLAD og MOTIVERET jeg er blevet.

En anden ting vi også tog fat på, var de her nedtrykte følelser, der kan overmande mig uden at jeg er forberedt. En utrolig simpel øvelse var at knipse mig ud af det. At knipse OPPER åbenbart energien ???

Jaja men hvad er en Oppe-guide??

Her er Katrines eget skriv.

Hvad er en oppe-guide?

jeg kan simpelthen ikke holde den her fantastiske oplevelse for mig selv, så med godkendelse fra Katrine har jeg fået lov at linke til hende på Facebook og Instagram.

Skriv endelig til hende, hvad du mærker at det her kunne gøre underværker for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere