Gode oplevelser

Det er ikke nogen hemmelighed at angsten har vundet rigtig mange kampe i den seneste tid men takket være en masse redskaber og gode ting jeg har gjort for mig selv .o0( hov jeg har glemt movement Challenge. Sidste dag wow)0o.. så er min angst ikke så fremtræden mere.

Vi havde jo en super tur ned på græsplænen og den, tror jeg, var med til at mit nervesystem fandt ud af at jeg har styr på det. Jeg kan godt klare det uden at være i top beredskab hele tiden.

Derfor var beslutningen om at tage drengene med ned i gården, fordi jeg skulle hente et krydsnøgleapparat, heller ikke så svær. Desværre havde personen misforstået mit opslag på Facebook så han troede at det var en krydsnøgle til en bil. Omend den nok kan bruges til at vikle garn på så var det dog ikke lige det jeg havde i tankerne. Min jagt forsætter derfor.

Drengene hygger selvfølgelig på legepladsen og vil ikke med op. I mit stille sind har jeg dog besluttet at besøge den lokale sportsbutik for at finde nogle overgangs sko til drengene. Jeg får instrueret dem i hvordan vi opfører os inde i butikken og mellemstemanden er kraftigt besluttet på at følge reglerne, så han holder meget stramt fast i min jakke. Fantastisk dreng altså. Alle omkring os var virkelige betænksomme og gode til at holde afstand. For at det ikke skal være løgn så finder vi faktisk sko til begge drenge. En bedrift der plejer at være umulig og derfor plejer vi at få assistance af ældstemandens bonusmor og bedste. Men ikke denne gang. Halleluja! Jeg er helt glad også fordi mellemstemanden har valgt glimmersko. Jeg er SÅ misundelig. Og han hev dem helt selv ned fra væggen.

Folk der kender mig, ved at jeg har 1/2 kilo nødglimmer stående, så vi aldrig går ned på glimmer. Derfor vil jeg gerne lige slå fast at drengen HELT SELV valgte de sko og jeg er SÅ stolt.

pointen er, at jeg kom ud igen og med drengene. Jeg bestemmer og angsten fik ikke lov at styre mig. Jeg var endda nede en gang til, for jeg var så heldig at en i nærheden kunne låne mig et krydsnøgle apparat, så igår fik jeg vundet en masse garn op som jeg troede skulle blive til en bluse til mig selv men ak. Ældstemanden faldt pladask for garnet og bad derfor næsten på sine grædende knæ, om det godt kunne blive til en bluse til ham, for det var så bløøøødt.

Nu vil jeg derfor, sætte mig i sofaen og få strikket en prøve, så jeg kan finde ud af om det er til mig eller til ham.

Solens stråler breder sig allerede lifligt i lejligheden, selvom varmen lader vente på sig. Jeg håber derfor at du mærker varmen fra solen senere og derfor ved at jeg er med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere