Duft-amok med essentielle olier. Når nysgerrigheden får lov

Jeg sidder ved computeren og gør adventskalender klar til den sidste kunde der har bestilt. Klokken er 19.15 og min ældste søn kommer og spørger mig om han må gå duft-amok.

Hvor fantastisk er det lige!!! Hele familien bliver jo automatisk påvirket af de olier jeg kommer i diffuseren men at han ligefrem selv kommer og spørger, det elsker jeg rigtig meget.

Han har et sår i øret for tiden, så han skal alligevel have fat i Helichrysum og Lavendel, for det ved han virker for ham. Mor er så stolt.

Han har efterspurgt sine egne olier og det skal han selvfølgelig have. Så snart det er muligt, bestiller jeg en kids sæt hjem til ham. Han er fuldt ud overbevist om, at det kan hjælpe ham i skolen, når han synes det hele er lidt svært. Og jeg kan kun give ham ret.

Sidder du og tænker: Hvad kan olierne mon gøre for mig? så skriv til mig enten her, eller på Facebook og lad os finde ud af, hvordan du kan have gavn af olierne. Måske du også skal prøve at gå duft-amok 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere