Hvorfor en blog om angst?

Mit allerstørste ønske er, at hjælpe andre folk med angst. Hjælpe med at vise, at der er en vej gennem angsten og på den anden side, er der et liv, der gerne vil leves. Leves uden bekymringer og angstanfald. Et liv fyldt med glæde og skabelsen af gode minder.

Jeg har prøvet mange forskellige metoder og tilbud blandt andet:

  • – Samtale terapi
  • – Medicin
  • – Stolpegården
  • – Angst tilbud på Frederiksberg Hospital
  • – Metakognitiv terapi

Hvert punkt har givet mig en eller anden form for hjælp, i den periode det har stået på men jeg har aldrig kunne knække koden til at få en hverdag op og kører, hvor jeg har et arbejde.

Jeg beskriver gerne mit liv som en stor rutsjebanetur. Følelsesmæssigt kan jeg køre op og ned, flere gange om dagen og det er utrolig udmattende. Hvilket også har ført til at jeg dunker mig selv oven i hovedet, fordi jeg ikke har mere energi tilbage til familien.

MEN. Nu har jeg fået en rygsæk fuld af redskaber og nu kan jeg se hvorfor jeg har været så træt og passiv. Nu kan jeg arbejde med at komme på legepladsen med mine børn og jeg behøver ikke at ligge søvnløs om natten.

Jeg har fået mit liv tilbage.

Nu håber jeg på at kunne hjælpe andre, ved at snakke om angst og få italesat hvad angst er for en størrelse, for mig. Det gør jeg igennem mine blog indlæg. jeg håber at du vil læse med.

Læs mere

Nyhedsbrev

Du kan ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet herunder og bliv opdateret.

Seneste indlæg

Denne blog bruger cookies. Ved at forsætte på denne side, giver du din accept til brig af cookies.  Læs mere